Pääsivu
e-mail

Takaisin tammoihin
Nonnegotiable
virtuaalihevonen - a sim game horse

Klikkaa suuremmaksi

      PERUSTIEDOT

 • Nonnegotiable, "Dora"
 • paint, tamma, VH16-052-0072
 • synt. 19.08.2016, USA (ks. ikääntyminen alempaa)
 • hallakonkirjava overo, 156cm
 • westernhevonen, all-rounder
 • kasv. Thomas Hill Paint Horses
 • om. Siiri K. (VRL-00430) / Goldoak Farm
 • KTK-II
  Hevoskantakirja, 20.05.2017
  20 + 19 + 18 + 19 = 76p.


  Dora        LUONNEKUVAUS

  Dora on luonteeltaan aivan kuten nimensäkin: hyvin harvat asiat ovat sen kanssa neuvoteltavissa. Se on ehkä omapäisin ja vahvatahtoisin hevonen minkä olen koskaan tavannut, joten sen kanssa arjen pyörittäminen vaatii kosolti hevosmiestaitoja sekä myös aimo annoksen huumoria. Tamman kunnioituksen voitettuaan ja tähtien ollessa suotuisassa asennossa, on jopa Dora ihan mukiinmenevä hevoskaveri joka varmasti tekee sen mitä pyydetään rehellisesti ja tunnollisesti.

  Käsitellä tämä tamma on varsin hankala tapaus, joten sitä ei koskaan anneta aloitteleville harjailtavaksi tai paijattavaksi. Dora näyttää mieluusti mielipiteensä asiaan kuin asiaan ja usein siihen liittyy joko hampaita, revenneitä takinliepeitä tai muuta hajonnutta irtaimistoa. Henkilövahingoilta olemme vielä toistaiseksi välttyneet, mutta Doran kanssa pelaamme aina varman päälle. Arkiset askareet hoidetaan vähintäänkin hevonen kiinni sidottuna, eläinlääkärin vastaanotolle se usein joudutaan jopa rauhoittamaan. Tutun kengittäjämme kanssa tamma on ottanut yhteen jo tarpeeksi monesti ja he ovat niin ikään tuttuja toisilleen, mutta uusille ihmisille se muistaa aina uhitella ja esitellä niin purukalustoaan kuin kavionpohjiaankin. Dora pysyy suhteellisen tyytyväisenä ja rauhallisena kun sillä on tuttu ihminen hoitamassa arjen askareet ja joka tuntee tamman päähänpinttymät. Niitäkään kaikkia ei kuitenkaan voi aivan ennakoida, joten jokainen päivä ainakin tähän asti on ollut Doran kanssa erilainen. Tästä hevosesta ei tosiaan koskaan tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu!

  Ratsastaa Dora on kuuma ja energinen. Se on aina menossa, usein väärään suuntaan ja ratsastajan avuista piittaamatta. Pleasure-luokista saa sen kanssa vain unelmoida, sillä hyvin harvoin se on miellyttämisenhaluisella tuulella eikä aina haluaisi pelata ratsastajansa kanssa yhteen hiileen. Osaavalla kuskilla se kyllä väläyttelee taitojaan, mutta parhaimmillaan se on aika- ja karjankäsittelylajeissa joissa se pääsee käyttämään ketteryyttään ja hieman tekemään omiakin ratkaisuja, mikäli ratsastaja osaa antaa sille tarpeeksi tilaa ja luottaa sen arviointikykyyn. Dora on äärettömän ketterä, notkea ja älykäs hevonen, ja se on aivan elementissään karjankäsittelyssä. Se lukee niin ihmistä kuin toista eläintäkin avoimen kirjan lailla, ja huomaa kyllä pienetkin muutokset istunnassa tai avuissa. Herkkänä hevosena se myös ottaa helposti nokkiinsa ratsastajan ristiriitaisista avuista tai virheistä, mutta on kyllä varsinainen lottovoitto saada tämä hevonen kulkemaan kuin ajatus ja vieläpä niin, että molemmat siitä nauttivat.        SUKUTAULU

    i. Rock Whatya Got
    ph, hkkokrj, 155cm, EVM
    ii. Plum Poison
    ph, mkrj, 153cm
    iii. Poison Potion
    ph, rnkrj, 150cm
    iie. Quiet Impulse
    ph, mkrj, 154cm
    ie. SGS Indylicious
    ph, hkkokrj, 155cm
    iei. Whole Lotta Lucious
    ph, mkrj, 151cm
    iee. Indiana
    qh, hkko, 159cm
    e. Elegantly Negotiable
    ph, hkkokrj, 155cm, EVM
    ei. Elegant Act
    ph, phkkokrj, 153cm
    eii. Elegant N Blue
    ph, rnvkkkrj, 150cm
    eie. Ladys Blue
    qh, prt, 155cm
    ee. Maybe Negotiable
    ph, rnkrj, 153cm
    eei. Mr Mellow
    ph, rnkrj, 152cm
    eee. Negotiable Me
    ph, kmkrj, 156cm
        JÄLKELÄISET

  Nonnegotiable ei ole tarjolla ulkopuolisille oreille. Mikäli haluaisit tammasta tilausvarsan, ota yhteyttä omistajaan sähköpostitse.

  synt. 19.05.2017 ph-t. Goldoak's Sheza Negotiater (i. Until The Oilers)        KILPATULOKSET

  Merkittyinä vain voitot ja sijoitukset.
  WRJ:n alaisia sijoituksia yht. 0 kpl. (ei mukaanlaskettu arvokisasijoituksia)     Arvokisasijoituksia yht. 0 kpl.

  NJ-näyttelyt
  09.02.2017 lk. paint-tammat, Cadogan Ponies, sija LKV2 (irtoSERT), päätuom. Jannica
  06.02.2017 lk. muut hevostammat, Micram Raceponies, sija LKV3 (irtoSERT), päätuom. Welby
  22.05.2017 lk. paint-tammat, Goldoak Farm, sija LKV3 (irtoSERT), päätuom. Kati

  WRJ-western
  Ei tuloksia        KUULUMISIA

  text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text
        IKÄÄNTYMINEN

  Hevonen ikääntyy oman ikääntymismenetelmänsä mukaan epäsäännöllisesti.

  Hevonen on täyttänyt neljä vuotta 19.12.2016
  Hevonen on täyttänyt kuusi vuotta 19.04.2017  Virtuaalitalli / A sim game stable
  © Goldoak Farm / Hevosen kuvat pferde de / Kopiointi kielletty.